POST - Wildzoom 143 Barneveld / WERKPLAATS - Renswoudschestraatweg 58 Lunteren (Alleen op afspraak)

+31 6 5064 3661 info@azobetuintafels.nl

Levertijd en zo

U kunt online een prijsindicatie invullen. Door de gewenste afmetingen in te vullen en het gewenste pootontwerp te kiezen krijgt u een prijsindicatie, inclusief btw. De prijsindicatie is doorgaans nauwkeurig zodat u in de offerte niet voor verrassingen komt te staan. U kunt vervolgens de desbetreffende tafel bestellen door het ingeven van uw contactgegevens.

Ook kunt u om nadere informatie of toelichting vragen, of informeren naar de extra mogelijkheden zoals afwijkende maten of materialen, of bijvoorbeeld een bijpassende bank. Vervolgens krijgt u van Azobe Tuintafels een mail met definitieve offerte of het antwoord op uw vraag.

Het is uiteraard mogelijk om een afspraak te maken om bij ons langs te komen in de werkplaats. Daarvoor kunt u een afspraak maken. Onze werkplaats ligt dicht tegen de A30 net buiten Barneveld.

Indien u akkoord gaat met de offerte inclusief algemene voorwaarden krijgt u een factuur voor het voldoen van een aanbetaling van 33% van de totale prijs. Het resterend bedrag dient bij levering te worden voldaan.

Levertijd is maximaal zes weken na ontvangst van de aanbetaling.

Disclaimer: De informatie op deze website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een per mail of post verstuurde offerte. Azobe Tuintafels spant zich in om de inhoud van de website zo volledig en duidelijk mogelijk aan te bieden. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie op de site. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor een verkeerd gebruik of verkeerde interpretatie van de informatie op de site.